Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! 6 січня 2017 року вийшла Нова редакція закону «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України стосовно вдосконалення порядку проходження воєнної служби», згідно якої примусово будуть призивати

Доброго вечора, Володимир. Якщо вас призовуть та ви будете ухилятись від служби, то дійсно може наступати кримінальна відповідальність по ст.335 КК. Але! Кримінальна відповідальність передбачена не за неявку у військомат, а за не явку на військові збори. І зазвичай, якщо раніше особа не притягувалась до кримінальної відповідальності суд виносе вирок про умовний строк.

Нез'явлення військовозобов'язаного або призовника до військового комісаріату без поважних причин не для відправлення у військову частину у зв'язку з призовом на строкову військову службу, а за іншим викликом тягне адміністративну відповідальність за ст. 210 КАП. За цією ж статтею військовозобов'язаний або призовник несуть відповідальність за ухилення від подання до військового комісаріату відомостей про зміну місця проживання, освіти, місця роботи, посади, навіть якщо це вчинено ними з метою ухилення в майбутньому від призову на військову службу (адже готування до вчинення злочину, передбаченого ст. 335, не тягне кримінальної відповідальності).

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]