Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня, чи можливо скасувати стягнення якщо воно було накладене з порушеннями ч15

За ст. 15 закону «Про звернення громадян», органи державної влади та їх посадові особи, керівники та посадові особи підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об'єднань громадян, до повноважень яких належить розгляд заяв (клопотань), зобов'язані об'єктивно і вчасно розглядати їх, перевіряти викладені в них факти, приймати рішення відповідно до чинного законодавства і забезпечувати їх виконання, повідомляти громадян про наслідки розгляду заяв (клопотань). Правила внутрішнього розпорядку цього кримінально-виконавчої установи можуть містити неточності, вони є актом нормативним, але не правовим, прийнятим не вищим органом державної влади. Відсутність обвинуваченого і захисника при накладенні стягнення за дисциплінарний проступок-вагома підстава для скасування накладення стягнення, оскільки порушені немало норм законодавства.

Це-Машівська виправна колонія с. Кустолово-Суходілка Машівського району Полтавської області. Літом тут був бунт, про це-повідомляли ЗМІ, проводились перевірка та розслідування. Родичі засуджених стверджували, що в’язням не виплачують заробітної плати, погано годують і відправляють на роботу у вихідні та ночами, а також возять працювати на приватні об’єкти керівництва колонії.

За законом «Про адвокатуру» (п.5 ч. 1 ст. 1), адвокатська діяльність здійснюється і щодо засудженого. Згідно із кримінально-виконавчим кодексом, засуджені мають право на правову допомогу адвокатів чи інших юристів, які мають право надавати правову допомогу (ч. 2 ст.8), ще-право на побачення (ч. 4 ст. 8).

Надалі-просіть у Ваших рідних про організацію для Вас адвокатського захисту, домовтесь із ними та адвокатом про основні умови захисту (в т. ч.-оплату, вона-за загальним правилом-має бути відповідною цілям, які намагаєтесь досягнути). Старанно і точно підберsть адвоката, та-разом із близькими-домовтесь з ним про якісне надання ним послуг, щоб відбулось законне реальне покращення Вашого становища. Доможіться, щоб адвокат обговорив із працівниками колонії питання законності накладення на Вас дисциплінарних санкцій. Якщо щодо Вашої колонії працюють працівники служби пробації, яка підпорядковується органам юстиції-попросіть в них організації охорони від помилкового накладення стягнень. Доможіться, щоб Ваші рідні та адвокат поконтактували з працівниками поліції, які захищають Вас від свавілля деяких працівників колонії, та поліція вжила деяких реальних заходів для Вашої безпеки.

Покращення Вашого становища в цілому-можливе при обов’язкових підтримці рідних, успішній роботі адвоката, позитивного для Вас «волевиявлення» суду (останнє-щодо можливого зменшення терміну тощо) та ін.. Покарання за злочини з необережності-суперечлива тема в юриспруденції, величина санкцій має відповідати загальній кількості проступків даної особи протягом життя, величині провини у розглядуваних злочинах, за які була засуджена, інших обставинах справи. Я вважаю, що санкції тут-не мають бути великими, законність-дотримана, в т. ч.-й успішною організацією захисту.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]