Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий вечір. Моєму чоловіку нанесені тяжку тілесні ушкодження сусідами - чоловіком та його дружиною. Пневмоторакс. Взяли біологічні зразки крові мого чоловіка. Слідчий провів одночасний допит мого чоловіка

Відповідно до кримінально-процесуального кодексу від 13.04.2012, протягом кримінального провадження потерпілий має право: 1) бути повідомленим про свої права та обов’язки, передбачені цим кодексом; 2) знати сутність підозри та обвинувачення, бути повідомленим про обрання, зміну чи скасування щодо підозрюваного, обвинуваченого заходів забезпечення кримінального провадження та закінчення досудового розслідування; 3) подавати докази слідчому, прокурору, слідчому судді, суду; 4) заявляти відводи та клопотання; 5) за наявності відповідних підстав-на забезпечення безпеки щодо себе, близьких родичів чи членів своєї сім’ї, майна та житла; 6) давати пояснення, показання або відмовитися їх давати; 7) оскаржувати рішення, дії чи бездіяльність слідчого, прокурора, слідчого судді, суду; 8) мати представника та в будь-який момент кримінального провадження відмовитися від його послуг; 9) давати пояснення, показання рідною або іншою мовою, якою він вільно володіє, безоплатно за рахунок держави користуватися послугами перекладача в разі, якщо він не володіє державною мовою чи мовою, якою ведеться кримінальне провадження; 10) на відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди в порядку, передбаченому законом; 11) знайомитися з матеріалами які безпосередньо стосуються вчиненого щодо нього кримінального правопорушення; 12) застосовувати технічні засоби при проведенні процесуальних дій, в яких він бере участь. Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд вправі заборонити потерпілому застосовувати технічні засоби при проведенні окремої процесуальної дії чи на певній стадії кримінального провадження з метою нерозголошення даних, які містять таємницю, що охороняється законом чи стосується інтимних сторін життя людини, про що виноситься (постановляється) вмотивована постанова (ухвала); 13) одержувати копії процесуальних документів та письмові повідомлення у випадках, передбачених цим кодексом тощо.

Зверністься до законослухняних (для цього-обережно і досить добре придивіться до їх вигляду) працівників правоохоронних органів, наприклад-«нової» поліції, обережно-прокуратури і суду. Організуйте свій фізичний захист від можливих інших злочинів-будьте разом, домовтесь про захист, наприклад, «новою» поліцією, законослухняними працівниками охоронної справи. У цій справі має бути законність. Бо щодо злочинності-правильною є статистична теорія: такі зловмисники-найчастіше значно нерозумні, бурхливі нервові або психічно хворі (останніх-я відношу до злочинців, для цього-є багато підстав), крайньо бідні, люди із значно поганими особистими якостями тощо, які через ці ж причини і вчиняють злочини. Все потрібне можна зробити законно, злочинність-непотрібна в суспільстві. Це-важливе питання, я напишу Вам приватні повідомлення, в т. ч. й про можливість замовлення у мене додаткових правових послуг щодо цього випадку.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]